ÅIF - Sillerud

22 MAJ 2019 22:36
ÅIF tog emot Sillerud på forsvallen den 17 maj. Det blev en seger 2-0, målen gjordes av Daniel Olsson och Viktor Johansson
  • Skapad: 22 MAJ 2019 22:36

Fredagsmys med två måldebutanter...
ÅIF-Sillerud 2-0 (0-0)

I fredagens match mot Sillerud blev det tillslut seger med 2-0. Vi tar kommandot direkt i matchen och skapar tillfällen där vi hotar men inte riktigt räcker till i straffområdet. Sillerud har inte så mycket att säga till om utan vi har matchen där vi vill. Lågt, lågt, lågt tempo första 20 innan vi skruvar upp något. Vi har säkert 5-6 halvlägen och lika många hörnor utan att bollen letar sig in i målet.

Andra halvlek och vi är mer aggresiva och går något högre i banan. 1-0 målet på straff efter 51 minuter av Daniel Olsson efter att Nils Ernevi blivit fälld i straffområdet. Straffen uppmättes enligt Simon Nilsson till 800km/h Gött !!!!
Vi fortsätter att skapa och har 3 frilägen, några skott och 5 hörnor innan Viktor Johansson sätter 2-0 med en yttersida. Gött!!

Sett till matchen så var det en mycket rättvis seger. Tajt bakåt och två framåt ger oss 6-6 i målskillnad efter 4 matcher.

Dagens ros till Marcus Forslund 🤗

Nästa drabbning är MSK på bortaplan fredag 24 maj.

Följ ÅIF på Facebook