Täningskläder

16 MAJ 2019 22:44
Det finns nu möjlighet att beställa träningskläder. Det som går att beställa är träningsoverall och ett tränings set, (t-shirt - shorts och strumpor). Det finns även möjlighet att beställa en snygg väska eller ryggsäck.
  • Uppdaterad: 16 MAJ 2019 22:44

Kläder att prova finns på Forsvallen och det är storlekar från 116 - S som finns hemma att prova. För provning ta kontakt med "din" ledare så får du hjälp. Eftersom det är träningar på Forsvallen tisdagar, onsdagar och torsdagar finns även möjligheten till provning då. Behöver eller vill någon beställa i större storlek går det givetvis att beställa i större storlek. För barnen är det den modell som visas på bilden som gäller. Priset för overallen är 350 kr och för träningssetet 250 kr. Modellen kommer att finnas kvar i minst 2 säsonger till.

Det är samma kläder som används i både fotboll och innebandy så även om man inte spelar fotboll så passa på att beställ en uppsättning. Kläderna funkar säkerligen även bra att ha när man cyklar också. Det som krävs för att få klubbpriset är att man är medlem.

Finns även andra modeller på overallen för vuxna, där är priset 350 kr per del.

Dessutom finns det möjlihet att beställa en snygg väska eller ryggsäck.
Det finns två modeller av ryggsäck där den ena kostar 250 kr och den andra, lite mindre kostar 100 kr. Väskan kostar 250 kr. Vid beställning av väska eller ryggsäck, meddela vilket namn du vill ha tryckt på.

Sista beställning 26/. Det går även fint att lägga en beställning per mail till This is a mailto link

Väskor

Följ ÅIF på Facebook