En fantastisk kväll på Forsvallen

04 AUG 2015 08:54
Med perfekta förutsättningar, bra väder, fin plan och taggade spelare blev det en fantastisk kväll på Forsvallen när Tv-laget kom på besök. Till detta kom även en storpublik på ca 800 personer!
  • Skapad: 04 AUG 2015 08:54

Det blev en perfekt kväll på Forsvallen när Tv-laget kom på besök, som en del i ÅIFs 100 års firande.

Förmatch

Dagen inleddes med att ÅIFs yngsta spelare fick spela en intern match. Båda lagen gjorde mål och det såg ut som de hade roligt. Vad matchen belv vet jag inte men det spelar mindre roll. Barnen skulle även senare ha ett uppdrag då de gick med lagen ut på planen. Alla behöde dock inte gå hela vägen, förre brottaren Eddy Bengtsson bar sin följeslagere på axeln :)

Matchen
Tv-Laget kom med ett lag där det fanns före detta landslagsspelare, skådespelare och tv personligheter. De flesta av spelarna hade spelat på hög nivå och det märktes. Eda laget, som också hade spelare med rutin från allsvenskan, höll emot bra och fick mycket beröm efter matchen från sina motståndare.

Matchen vann Tv-laget med 3-0, efter att Gert den Ouden gjort 2 mål och Andreas Yngvesson 1. Eda laget hade en boll i nät men det dömdes bort för offside.

Under matchen pågick även en tävling med prickskytte, dock var det inte med fotboll utan med klubba och puck. Marcus "Lilliz" Nilsson, BIK Karlskoga och Linus Tjulander, Färjestad J20 var de som instruerade i detta.

Efter matchen var det många som tog chansen att få ett kort på nån kändis eller så kanske man köpte en keps eller t-shirt som tv-laget sålde.
Allt som allt en fantastisk kväll på Forsvallen.

Kollage tv-laget

Nedanstående text kommer från mannen som bokade in Tv-laget
Sune Håkansson

Jag kan inte i ord uttrycka mig om måndagens TV-match mot Edas veteraner i vårt firande i 100-årsjubileet. Allt som vi från början kom överens om klaffade 100%.  TV-laget som kom med många rutinerade fotbollsspelare och flera kändisar mötte ett veteranlag från alla kommunens föreningar som gjorde en mycket bra insats.

Att vi valde att ta fram ett sådant lag tror jag var en fullträff, såväl för de uttagna som publiken. Vilken inramning på hela arrangemanget. När jag tog emot spelarna i bussen vid ankomst var det ett strålande gäng som kom. Och det första de sa, att se vilken anläggning vi kommer till. Och vilket mottagande redan vid entrèn.

Detta värmer ett ÅIF-hjärta som vill tacka alla som på ett eller annat sätt bidrog till denna kväll. Ingen nämd och ingen glömd. Att det var kö på såväl parkering, biljettluckorna, försäljningsställena är en sån positiv känsla som man aldrig kommer att glömma, men som man förhoppningsvis kommer att uppleva om alla dessa småttingar som spelade förmatch fortsätter.

Tack för denna kväll
Sune Håkansson