Foto: Ola Eriksson

Medlemsoverall

26 MAJ 2017 21:38
Nu finns möjlighet för medlemmar i ÅIF att beställa en klubboverall.
Provkvällar på Forsvallen måndag 29/5 och torsdag 1/6.
  • Skapad: 26 MAJ 2017 21:38

På måndag 29/5 och torsdag 1/6 finns möjlighet att prova ÅIF:s medlemsoverall.  Medlemskap i föreningen krävs för att få köpa denna. Om du inte är det fixar vi det gärna i samband med provningen.
Bilden ovan visar hur modellen ser ut, det finns lite olika varianter som går att beställa i vissa storlekar.

Det finns i från storlek 116 och uppåt. För storlekarna 116-164 finns det en modell att välja på och priset är 350 kr för jacka och byxa.

Storlekar från S (i herr) och 34 (i dam) finns lite olika varianter att välja på. Priserna på dessa beror helt på vad som beställs.
Det går att bara beställa en överdel eller en underdel om man skulle vilja. Det går även bra att ha olika storlek på överdel och underdel.

Porvningen sker som nämnt ovan på Forsvallen 29/5 och 1/6 mellan kl 18-20.

Välkomna