Medlemsregister

18 MAR 2016 14:09
Vi håller på att uppdatera vårt medlemsregister.
  • Skapad: 18 MAR 2016 14:09

Många av er har fått inbetalnings kort gällande medlemsavgiften i ÅIF för 2016. Vi håller på att å igenom vårt register för att detta ska vara rätt. Om ni ser att det är några felaktigheter tar vi gärna emot rättningar. Jobbet som just nu görs är att vi håller på att lägga ihop 2 system som vi har, detta för att bara ha ett system så att det ska vara lättare att hålla reda på.

Det som ev. kan vara rättningar att göra är om det ska göras om till familjekort eller om det ska ändras från familjekort till individuella.

Ni som inte har fått något inbetalningskort kan skicka ett meddelande till oss så ska vi lösa det.

Om du vill bli medlemm i ÅIF kan du klicka på länken medlemsansökan upp i menyraden.

Om du/ni har fått ett inbetalningskort men inte vill vara medlemmar längre vill vi gärna ha ett meddelande om detta, annars kommer det att komma en påminnelse och nästa år kommer med största sannolikhet ett nytt inbetalningskort.

Meddelanden gällande ovanstående tas tacksamt emot på följande mail adress: This is a mailto link