O-Ringen

19 APR 2017 21:20
Åmotfors IF har fått en förfrågan om att kunna ställa upp med funktionärer under O-Ringen 2017.
  • Skapad: 19 APR 2017 21:20

ÅIF har fått en förfrågan från O-ringen om vi kan stäla upp som funktionärer under detta arragemang. Det är snabba ryck som gäller och man vill ha svar så snabbt som möjligt, hels redan på fredag 21/4.

Mer nifo om arrangemanget finns HÄR

Anmälan om intresse kan göras på mail till This is a mailto link eller till Per-Arne Fors Det går även bra att skriva en kommentar i nyheten på vår FB sida.

Nedanstående text är från Christina Gabrielsson, Generalsekreterare i O-ringen

Hej,

Tack för att ni är intresserade av ett samarbete med O-Ringen. Alla fem klubbar som var representerade igår är intresserade av att delta, dessutom har två föreningar hört av sig, men kunde inte delta igår.

Skickar över informationsbladet där vi ger en kort info om O-Ringen Värmland, med lite hållpunkter och datum.

Observera att mycket av arbetet med förberedelser också sker i veckan innan tävlingarna och en del arbete behövs för att avveckla arrangemanget.

Mer information finns på www.oringen.se

O-Ringen önskar en återkoppling senast den 21 april med en uppskattning om hur många personer som ni tror att just er förening kan bidra med.

När vi vet det ska vi fördela arbetsområden som ni kan gå ut och fråga personer om. Områden som vi behöver personer till är

• Bygg, (bygga målfållor och staket, resa/riva tält, skruva upp reklamskyltar,  etc.)
  • Transport (chaufförer med behörighet för tungt fordon och YKB behörighet har vi stort behov av)
  • El (elektriker, behöver inte ha elbehörighet men van att utföra elarbete)
  • Kiosk (försäljning ute på tävlingsplatser och på O-ringenstaden)
  • Servicegrupp till Hygienstationer på O-Ringenstaden som byggs upp på Westlanda flygplats.
  • Miljögrupp  byter säckar med skräp vid kiosker och ute på målområdet och kör till containers)
  • Parkering (anvisa personer till Bussfållor eller anvisa parkeringsplatser på gärden)