Publik

11 AUG 2020 21:34
Svenska fotbollsförbundet har uppdaterat riktlinjerna gällande publik på matcher.
  • Uppdaterad: 11 AUG 2020 21:34

Eftersom svenska fotbollsförbundet har uppdaterat riktlinjerna när det gäller publik på matcher har ÅIF tagit följande beslut angående detta.

För seniorlaget gäller följande:
Entrén öppnar 1 timme innan match och säljer max 50 biljetter. Om dessa säljs slut stängs grindarna och inga mer tillåts att komma in.

För ungdomslagen gäller följande:
Vi tillåter även publik på dessa matcher, max 50 personer, men rekommendationen är 2 anhöriga per barn. Detta informerar ledaren för laget till motståndarens ledare i inbjudan till matchen.

Det kommer att finnas en toalett tillgänglig för publiken. Publiken är ej tillåtna in i omklädningsrummen. Handsprit kommer att finnas tillgängligt.

Om kiosken öppnas gäller att avstånd i en eventuell kö hålls.

I övrigt gäller Folkhälsomyndighetens rekommendationer fortsatt för att minska smittspridningen.