Hoppa till sidans innehåll

Uppstart ny grupp fotboll PF2015

16 MAJ 2021 21:51
Flickor och Pojkar födda 2015 bjuds in till fotbollsträning. Måndagen den 31 maj kl 17.30 på Forsvallen.
  • Skapad: 16 MAJ 2021 21:51

Vi skickade för ett tag sedan ut en intresseanmälan om att spela fotboll för barn födda 2013-2015. Efter att vi gått igenom dessa har en grupp med barn födda 2013-2014 startats upp igen. Denna grupp var i gång redan ifjol men har nu startat igen med nya ledare.

För gruppen 2015 finns det för närvarande inga ledare klara. Vi har för avsikt att starta upp verksamheten men det förutsätter att det finns någon/några som kan tänka sig att vara ledare för denna grupp. Tyvärr har vi inga lediga ledare utan verksamheten bygger på föräldrar som ställer upp som ledare och stödpersoner i de lag vi har.

Om du skulle kunna tänka dig att vara ledare för denna grupp är vi mycket tacksamma. Vi kommer från föreningens sida att hjälpa till med det som behövs för att kunna vara ledare.

Men vi testar att bjuda in de som är intresserade att börja spela fotboll till Forsvallen. Vi tänkte måndag den 31:e maj för en uppstart. Tiden är 17.30 och vi kör ca 1 timme. Denna dag har vi säkrat upp ledare men vi behöver säkra upp ledare framåt. Så förhoppningen är att någon kan ta sig an att vara ledare för denna grupp. Vi hoppas att detta ska kunna lösa sig och att vi får i gång den nya gruppen.

Vi hoppas det finns många flickor och pojkar födda 2015 som är sugna på att börja spela fotboll!

Välkomna till Forsvallen den 31:e maj kl. 17.30.

Vet du redan nu att du skulle kunna tänka dig att vara ledare/stödperson för denna grupp hör gärna av dig till oss på mail This is a mailto link

Hoppas vi ses på Forsvallen!

Åmotfors IF Fotboll

Skribent: Ola Eriksson
E-post: Adressen Gömd

Följ ÅIF på Facebook! 

ÅIF Facebook

Postadress:
Åmotfors IF
Kent Alexandersson, Järnvägsgatan 22
67040 Åmotfors

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info