Hoppa till sidans innehåll

Åmotforsloppet 2020

09 FEB 2020 20:59
97:e Åmotforsloppet på skidor arrangerades under lördagen på Liermoen i Kongsvinger. 71 åkare genomförde sina lopp, i klasser från D/H 0-6 upp till H 21 Motion.
  • Skapad: 09 FEB 2020 20:59

Det 97:e Åmotforsloppet på skidor arrangerades under lördagen på Liermoen i Kongsvinger. 71 åkare genomförde sina lopp, i klasser från D/H 0-6 upp till H 21 Motion.
Deltagarna kom från Göteborg i söder upp till Malung i norr.
Detta var den enda tävlingen, som kunde genomföras denna helg söder om Dalälven. Granli IL och Magnor UL har en fantastisk skidstadion ute på Liermon, så fastän termometern visade på +2 grader och regnet hängde i luften var spåren fasta och fina och tävlingen kunde genomföras så att alla deltagare och deras föräldrar/coacher var nöjda. Det är viktigt att våra tävlingar kan genomföras, så att ungdomarna får åka skidor och utöva sin sport, annars kommer det att bli förlorade generationer, som inte fått prova på sporten. Tack vare våra sponsorer kunde vi ha ett stort prisbord till de duktiga ungdomarna.

Åmotfors IF Skidor tackar Granli IL och Magnor UL för lånet av banan, då utan deras hjälp skulle tävlingen fått ställas in.

Toppbilden visar när starten i D 9-10 går med åkare från Magnor UL, Brandsbols SK, Sävedalen AIK, Arvika IS samt hemmaklubben Åmotfors IF.

Resultaten från tävlingen hittar ni HÄR

Skribent: Morgan Danielsson
E-post: Adressen Gömd

Följ ÅIF på Facebook! 

ÅIF Facebook

Postadress:
Åmotfors IF
Kent Alexandersson, Järnvägsgatan 22
67040 Åmotfors

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info