Cykel och löparkläder

16 APR 2017 00:00
Vi har tagit fram en ny kollektion av cykel och löparkläder.
Dessa går nu att beställa om du är intresserad.
  • Uppdaterad: 16 APR 2017 11:44

En ny kollektion av cykel och löparkläder finns nu tillgänglig för beställning. Bilden ovan visar cykelkläderna. Kläderna är av samma märke som vi haft tidigare, Kalas sportswear.

Det kommer inte att bli någon provdag i denna omgång men det kan kanske bli senare om det skulle finnas ett stort intresse. Skulle någon inte veta vilken storlek man ska ha finns det storleksguider vid varje plagg, (dessa är länkade längre ned). Annars kan man höra om det är någon som har de gamla tröjorna som man skulle kunna prova.

De kläder som vi har priser på finns nedan. Klicka på länkarna för att se mer om kläderna. Det finns en storleksguide på varje plagg om man är osäker på vilken storlek som gäller.
De priser som är listade nedan är de som gäller tillsvidare, detta kan komma att ändras till senare beställningar. De nedanstående priserna kan vi hålla tack vare sponsringen från våra sponsorer som i detta fall är

Westra Wermlands Sparbank

Korta tights ACTIVE ÅIF pris 300 kr
3/4 tights ACTIVE ÅIF pris 350 kr
Långa tights ACTIVE ÅIF pris 400 kr

Skulle det finnas intresse för något annat plagg finns möjligheten men då får du höra av dig så tar vi fram ett pris på den vara som i sådant fall är intressant.

För att beställa något av ovanstående skicka in din beställning på mail till
This is a mailto link ange vad du vill beställa, vem det är som beställer och storlek på kläderna. Det går även bra att kontakta mig (Ola E) för beställning.
Ytterligare gäller att du är medlem i ÅIF för att få de priser som är skrivna här ovan för. Om du inte är medlem fixar vi det gärna!

Har säkert glömt något men hör av er till mig (Ola E) om det skulle vara något ni undrar över.