Förlust i premiären för ÅIF

29 APR 2018 22:39
Det blev förlust för ÅIF i premiären av DIV 6. Grums vann men 4-1 (2-1). ÅIFs mål gjordes av Simon Nilsson.
  • Skapad: 29 APR 2018 22:39

Seriepremiären är avklarad. Förlust 1-4 (1-2)

Första 20 är våra bästa i matchen. Då äger vi tillställningen och har något bud framåt. Omställning 0-1. Vi repar mod och fortsätter på den inslagna vägen. Simon Nilsson kvitterar på nick och känslan är att vi har detta... Sista kvarten i första blir dock vår sämsta, efter kvitteringen blir vi stressade/uppjagade och tappar vårt spel totalt. 1-2 på fast situation. Vi håller ställningarna... just när vi ska skifta om possitionerna för att gå mer framåt så gör de 1-3 (ett fint avslut) Vi gör bytena ändå och skapar visst tryck framåt och skapar nått skott från nära håll. 1-4 kommer på kontring efter att vi går ner på tre backar. Det vi tar med oss från denna match är inställningen, viljan att kriga och de första 20 minuterna då vi spelade mycket som vi vill spela.

/Coacherna