Publikfritt på matcher

15 MAJ 2020 22:45
Det är strikta regler som gäller just nu för våra matcher. Vi ber vänligen men bestämt alla som tänkt att se på matcher att inte komma och se.
  • Skapad: 15 MAJ 2020 22:45

Åmotfors IF har varit i kontakt med Daniel Svedberg som är kanslichef på Värmlandsfotbollsförbund för att höra vilka riktlinjer som gäller vid träning och match.
Det som gäller framöver är ingen publik på träningar eller matcher, Forsvallen är just nu en publikfri anläggning. Om publik dyker upp ändå till matcher så får inte matchen starta förrän publiken har avlägsnats.
När det gäller bortamatcher så är det helst samåk som gäller, de föräldrar som kör till bortamatcherna får stanna och se på matchen.
Det här är riktlinjerna som Åmotfors IF måste följa.
Vi förstår att det inte känns kul att man inte får se sina barn spela men vi får hoppas att läget som nu råder snart ändras till det bättre och att alla då är välkomna till Forsvallen igen.
Kompletta riktlinjer finns på VFFs hemsida.