Träningskläder 2020

05 APR 2020 22:58
Det finns nu möjlighet att beställa träningskläder. Det som går att beställa är träningsoverall och ett tränings set, (t-shirt - shorts och strumpor). Det finns även möjlighet att beställa en snygg väska eller ryggsäck.
  • Uppdaterad: 05 APR 2020 22:58

Det blir även en beställning av våra populära träningskläder även i år. Kläderna finns i storlekar från 116 och uppåt. För information kommer det troligen en ny kollektion nästa år så detta är sista chansen att beställa den nuvarande.

Klädernafinnsi storlekarna 116-128-140-152-164-S-M-L-XL-XXL-XXXL

Det finns några uppsättningar för omgående leverans på dessa är det först till kvarn. Följande finns hemma
Träningsset:
4 set i stl 128
1 set i stl 140
1 set i stl 164

Träningsoverall:
1 st i stl 140
1 st i stl S

Vi har inga provkläder hemma (utöver de som nämns ovan) men ta kontakt med "din" ledare så får du förhoppningsvis hjälp.

För barnen är det den modell som visas på bilden som gäller. Priset för overallen är 350 kr och för träningssetet 300 kr.
Priset för vuxenstorlekar är 400 kr för träningssetet och 350 kr per del (jacka eller byxa) och här finns fler modeller att välja på.

Dessutom finns det möjlihet att beställa en snygg väska eller ryggsäck.
Ryggsäcken och väskan kostar 250 kr och vid beställning meddela vilket namn du vill ha tryckt på väska eller ryggsäcken.

Sista beställning 26/4. Det går även fint att lägga en beställning per mail till This is a mailto link

Väska

Det är samma kläder som används i både fotboll och innebandy så även om man inte spelar fotboll så passa på att beställ en uppsättning. Kläderna funkar även bra att ha när man cyklar också. Det som krävs för att få klubbpriset är att man är medlem.