SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
Åmotfors IF
vs
Koppom/Köla
Åmotfors IFvsKoppom/Köla

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 19 maj, 18:30
Plats:Landisbanan
Tävling:
Matchnummer: 182084013
Samling:17:45
Trupp:#4 Oliver Lundberg
#11 Elias Guldbrandsson
#18 Olle Söderlund
#19 Noah Nolander
#20 Lowe Guttke
#75 Jonathan Larsen
#82 Sixten Ekstrand Olsén
#83 Erik Uscinas
#84 Samuel Spångberg Persson
Noel Tjulander
P10: Stabil insats emot Koppom/Köla
2022-05-19 20:39

Tre avhopp i truppen varav två stycken under dagen gjorde att vi fick kalla in två nya till P10. Noel från P8 samt Theo från P11. Dessa två spelare ska visa sig hade ett finger med i flertalet ÅIF mål idag. 

Första period börjar trevande och det blir inget flyt i spelet. Vi håller oss främst i mitten av spelplanen och utnyttjar varken bredd eller djupet av planen. I slutet av första period börjar vi snurr på kanterna och kan göra ett par baljor signerat Oliver och Noel. 

I paus pratar vi om att släppa bollen tidigare och försöka utnyttja våra yttrar lite mer. Kan tyckas att de tog emot budskapet för de visa upp flera fina kombinationer där både Samuel och Theo förarbetar till att fint spelmål som avslutas av Noel. Koppom börjar nu kämpa sig in i matchen och har några avslut på mål. Theo och Sixten hinner också finna nätmaskorna innan domaren blåser för paus. 

Tredje period är riktigt jämn och Koppom drar det längsta strået med ett snyggt avslut som resulterar i mål. ÅIF spel i tredje påminner om första period där vi inte riktigt klarar att utnyttja vår bredd och djup men vi står upp bra.

Ros idag till inlånade Noel och Theo, men också Samuel som spelade lugnt och tryggt matchen igenom. 


<< Tillbaka