SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
IK Arvika Fotboll
vs
Åmotfors IF
IK Arvika FotbollvsÅmotfors IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 04 september, 13:00
Plats:IP Vik
Tävling:
Matchnummer: 182075051
Samling:11:45, Forsvallen
Aktivitetsinfo: Samling 11.45 på Forsvallen eller 12.15 i Arvika.
Meddela var ni dyker upp.
Har ni plats i nån bil eller behöver ni skjuts kan detta också meddelas i appen.
P11 mot Arvika
2022-09-04 15:20

P11 laget åkte på söndagen till Arvika för match.

Inför matchen började det att komma rätt många återbud men vi fick ihop lag utan problem ändå. 

Matchen var från början till slut jänm. Vi började första perioden lite trevande men det blev bätter och bättre. Vi tog ledningen genom ett mycket fint anfall som Theodor avslutade kliniskt.

Tyvärr fick Khaled (målvakt idag) en spark på handen redan i början av matchen och vi tvingades till ett tidigt byte. detta medförde sedan att vi hanmnade i lite otakt med bytena men det sköter grabbarna bra. Inte helt lätt att hoppa från position till position som vissa gjorde idag.

I den andra perioden tog Arvika tag i spelet och vi hamnade efter mer eller mindre hela tiden. Detta resulterade i att Arvika kunde göra 2 snabba mål. Inte mycket att göra åt påde bra skotten som sitter i nättaket. Arvika får ytteligare ett mål innan pausen, detta efter att vi inte riktigt fått bort bollen, utan att den hanmnar hos en helt fristående arvika spelare som inte gjorde nått misstag.

Inför tredje perioden gällde det att gjuta mod i grabbarna som nästa tycket att världen gått under när det släpp in några mål. Vi kommer ut mycket bättre i den tredje perioden. Efter en hörna får Oliwer på ett bra skott som letar sig in i mål. Vi fortsätter att skapa chanser men några mer mål blev det inte idag. 

Det som vi tar med oss från denna match är att vi vinner 2 av 3 perioder. Målen som vi gör idag är mycket roligt att se, det är detta vi har tränat på mycket och det är mycket kul att se när det lyckas. Sen behöver vi bli lite bättre på inte gräva ner oss när vi släpper in mål. 

Vi får kämpa på och det blir en ny chans redan på torsdag då Örnen kommer på besök.


<< Tillbaka