SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
Högboda IF
vs
Åmotfors IF
Högboda IFvsÅmotfors IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 05 juni, 10:30
Plats:Bodavallen, Högboda
Tävling:
Matchnummer: 182075025
Samling:09:00, Forsvallen
Aktivitetsinfo: P11 match mot Högboda.
Samling 09.00 på Forsvallen för samåkning. Meddela om ni åker om ni åker direkt.. Skapa gärna samåkning i appen så man kan boka plats i bilarna.
Trupp:#24 Mohamad Al Adawi
#25 Khaled Al Adawi
#26 Elliot Gustafsson
#27 Lennon Östensson
#30 Theo Eriksson
#31 Olof Eriksson
#51 Anton Olsson
#62 Husain Sharaf Eddin
#87 Wille Eklöf Christiansson
#94 Elliot Nilsson
Stabil insats av P11
2022-06-05 13:11

P11 laget gjorde en stabil insats i borta matchen mot Högboda.

Den största frågan innan matchen var om vi skulle kunna ta oss till Högboda. Typ alla spelare behövde skjuts till matchen. Tur att det finns stora bilar i en del familjer. Stort tack Oskar för att du kunde bli med 👍🏼

Matchen började vi bra och skapade lägen från första början. Många fina kombinationer och passningar. Olof blev matchens första målskytt när han fick en bra träff på bollen och fick den förbi målvakten. Innan första perioden var slut hann även Hussain med att göra ett mål.

 

Andra perioden blev även den jämn och båda lagen skapade ett antal chanser att göra mål. Vi  lyckades inte få in nått mål i andra utan det var Högboda som reducerade med bara sekunder kvar till pausen.  

i den tredje perioden var båda lagen tyngda av värmen och spelarna blev slitna. Det märktes åt båda hållen att det blev längre att springa hemåt då det ofta blev övertaligt med spelare i anfallsposition. Hussain blev den som klarade att utnyttja ytorna bäst och gjorde ytterligare 2 mål innan matchen var slut. 

Sammanfattningsvis en stabil insats av hela laget idag. Vi ser när vi hjälper varandra att det går lättare både i försvar och i anfallsspelet.

 

Träning tisdag och torsdag, sen har vi match hemma mot Kil på lördag.


<< Tillbaka