SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
Klässbols SK
vs
Åmotfors IF
Klässbols SKvsÅmotfors IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 24 augusti, 18:30
Plats:Linnevi IP
Tävling:
Matchnummer: 182075044
Samling:17:00, Forsvallen
Aktivitetsinfo: Samling Forsvallen 17.00 eller Linnevi 17.45. Meddela vart ni dyker upp.
Även om man behöver skjuts till matchen.
P11 Klässbol borta
2022-08-24 22:01

P11 laget åkte på onsdagskvällen till Klässbol för match.

Det skulle bli en mycket jämn tillställning på Linnevi för P11 laget.

Vi började matchen bra och skapade en målchans redan i första minuten, tyvärr smet bollen över ribban. Vi fortsatte att skapa chanser utan att lyckas göra mål. Istället var det Klässbol som gjorde matchens första mål. Vi fortsatte och tillslut kunde Hussain sätta kvitteringen.

 

Andra perioden blev lika jämn den. Inga mål till något av lagen. Olof gjorde vid ett tillfälle en riktigt grym trippel räddning.

 

Klässbol återtog ledningen i den tredje perioden. Tyvärr träffade ett uppspel en Klässbolsspelare i ryggen och bollen letade sig in i mål. Tungt just då men Mohammad kunde hitta nätet och det var återigen kvitterat. Vi fortsatte att spela bra men hade inte riktigt skärpan i avsluten. Istället var det Klässbol som avgjorde matchen med ett tredje mål. 

 

Trots att resultatet inte blev det önskade gör vi en bra match. Vi får ta nya tag till helgen då Hertzöga kommer till Forsvallen.


<< Tillbaka