SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
Gunnarskog IK
vs
Åmotfors IF
Gunnarskog IKvsÅmotfors IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:mån 23 maj, 18:30
Plats:Gunnevi
Tävling:
Matchnummer: 182066009
Samling:17:15, Forsvallen
Aktivitetsinfo: Samling 17.15 på Forsvallen eller 17.45 på Gunnevi.
Meddela om ni kommer till Forsvallen eller om ni åker direkt.
Trupp:#27 Lennon Östensson
#29 Robin Langeid
#31 Olof Eriksson
#60 Jan Gustavsson
#61 Harry Damström
#70 Lucas Fahlstad
#80 Caspian Midtsundstad
#86 Mohammad Dughouz
#88 Theodor Jonasson
#94 Elliot Nilsson
Tuff match för P12 mot Gunnarskog borta
2022-05-23 21:08

Det blev en jämn match på måndagskvällen när P12 laget var i Gunnarskog för match.

Matchen började riktigt bra och redan efter ett par minuter gjorde Theodor mål. Detta var hans första i ÅIF tröjan. Första perioden hade vi mycket boll men utan att klara få in något mer mål. Bakåt var det stabilt och vi lyckades fånga upp Gunnarskogs flesta lägen.

 

Andra perioden fortsatte vi bra och skapade många chanser. Lucas och Mohammad hittade nätet och bakåt stod Olof för några ruggiga räddningar. Vi spelade bollen mycket bra och skapade som redan nämnt ett flertal chanser att göra fler mål. 

 

Tredje perioden trodde vi nog att matchen var avgjord. Vi blev hårt straffade av Gunnarskogs snabba omställningar och kunde inte stå emot deras tunga forwards. Vi om långt ned i banan och klarade inte att skapa jätte mycket framåt. Men så är det ibland.

 

Summering av matchen är ändå att vi spelar bra de stunder då vi inte stressar upp oss, detta är något som vi kommer fortsätta jobba med på träning. Sen kommer vi fortsätta att nöta passningar och mottag. 


<< Tillbaka