SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
Åmotfors IF
vs
IK Arvika Fotboll blå
Åmotfors IFvsIK Arvika Fotboll blå

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 21 juni, 19:00
Plats:Forsvallen, Åmotfors
Tävling:
Matchnummer: 182066026
Samling:18:15, Landisbanan
Aktivitetsinfo: Samling 18.15 på Landisbanan.
Arvika hemma
2022-06-23 06:18

P12 laget spelade mot Arvika på tisdagskvällen.

P12 laget tog emot Arvika på Landisbanan för match.
Matchen startade vi bra och hade ett bra passningsspel som ledde till några chanser. Dock ville bollen inte in i mål för vår del. Arvika lyckades dock med detta efter en snabb omställning där vi inte var med. Men en bra första period av oss.

 

Andra perioden hann knappt bli 5 min gammal innan Arvika hade gjort ytterligare 2 mål. Vi kom in i en sämre period där vi mer eller mindre bara slog långbollar. I slutet av perioden kom vi med mer igen och skapade några chanser. Hussain reducerade innan paus.  

 

Tredje perioden fortsatte Arvika att spela bra och vi hamnade lite fel i våra positioner. Detta ledde tyvärr till ytterligare några baklängesmål. Efterhand orkade vi komma upp längre i banan och skapa några lägen. Elliot slog en frispark som med lite hjälp letade sig in i mål.

 

Sammanfattningsvis spelar vi bra vissa stunder av matchen. Kan vi hålla i det spelet under längre perioder kommer detta bli bra framöver.

 

Nu tar vi lite ledigt och firar midsommar. 
Onsdag 29:e blir det en vår avslutning.


<< Tillbaka

Spelade matcher