SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
IFK Sunne Fotboll röd
vs
Åmotfors IF
IFK Sunne Fotboll rödvsÅmotfors IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 18 maj, 19:00
Plats:Kolsnäs
Tävling:
Matchnummer: 182066003
Samling:17:00
Aktivitetsinfo: Samling 17.00 på Forsvallen eller 18.15 på Kolsnäs
Meddela vart ni åker på samlingen.
P12 mot Sunne
2022-05-18 22:21

På onsdagkvällen spelade P12 mot Sunne på bortaplan.

Det blev en jämn tillställning i Sunne när vi mötte dem på onsdagskvällen. 

Vi började matchen bra där vi hade ett flertal bra kombinationer som ledde oss fram i bra lägen att göra mål. Det gjorde vi också i den första perioden då Harry och Robin hittade nätet varsin gång. Bakåt var det mycket bra och vi tillät inte Sunne skapa speciellt många chanser.

I den andra perioden spelade vi mycket bra och skapade mängder med chanser att utöka vår ledning. Men Sunne hade en mycket bra målvakt som höll dem kvar i matchen.

I den tredje perioden tryckte Sunne på från start och vi hamnade längre ner i planen. Då storspelade OLof i målet och räddade oss många gånger. När det endast åter stod några få sekunder av matchen kunde Sunne reducera. 

Summaering av matchen var att vi försöker att spela bollen och vill ha den. Många bra kombinationer som ledde till fina anfall. Och sist men inte minst en mycket bra match försvarsmässigt och Målvaktsmässigt.

 

Extra kul idag var att även P11 laget spelade samtidigt, derby mot Örnen.

 


<< Tillbaka

Spelade matcher