SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
Torsby IF
vs
Åmotfors IF
Torsby IFvsÅmotfors IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 29 maj, 12:00
Plats:Björnevi
Tävling:
Matchnummer: 182066015
Samling:10:00, Forsvallen
Aktivitetsinfo: Samling på Forsvallen för samåkning.
Vill gärna ha reda på vilka som kan ta bil och har plats så vi kommer iväg.
Skapa gärna samåkning i appen så vet vi vilka som ska med.
Trupp:#27 Lennon Östensson
#28 Oliwer Opseth
#60 Jan Gustavsson
#61 Harry Damström
#70 Lucas Fahlstad
#80 Caspian Midtsundstad
#86 Mohammad Dughouz
#87 Wille Eklöf Christiansson
#88 Theodor Jonasson
#94 Elliot Nilsson
Torsby borta
2022-05-29 20:57

P12 laget åkte till Torsby för match på söndagen

Planen var kanske inte i bästa skick men det var lika för båda lagen. Vi började matchen riktigt bra, hade ett fint passningsspel och skapade flera bra lägen men det dröjde till slutet av första perioden innan det blev mål. Theodor fick en fin djupledspassning som han satte snyggt mål.

 

Vi fortsatte att spela bra i den andra perioden, hade några bra lägen men det var Torsby som både kvitterade och strax efteråt tog ledningen. Vi spelade och kämpade på bra och Jan ordnade kvitteringen med ett kallt avslut där han rullade bollen snyggt förbi Torsbymålvakten. Inför tredje perioden var det alltså lika läge.

 

Vi försöker spela som i de två inledande perioderna men orkar inte riktigt fullfölja i hemjobbet och med att fylla på i anfallsspelet. Vi blir mer stillastående och tappar mitten av planen, vilket Torsby utnyttjade skickligt. De gjorde två mål i ganska tät följd där det ena var lite turligt efter en tilltrasslad situation framför vårt mål. Matchens sista mål är lite ”snöpligt”. Det blir en situation en bit in på vår planhalva där ett par spelare går omkull, våra grabbar stannar upp, slutar spela utan att domaren blåst av och en Torsbyspelare tar bollen och rullar in den i målet.

 

Sammantaget gör vi en bra match, vi är det bättre laget i de två första perioderna. Vi spelar fin fotboll och skapar många bra lägen utan att få utdelning och blir sedan ”straffade” i tredje perioden när vi inte riktigt orkar. Alla kämpade på bra matchen igenom och vi ger inte upp när det går emot. Lite extra plus till Caspian och Wille som stod för flera bra brytningar och uppspel.


<< Tillbaka