SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
Åmotfors IF
vs
IFK Sunne Fotboll röd
Åmotfors IFvsIFK Sunne Fotboll röd

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 13 augusti, 12:30
Plats:Forsvallen, Åmotfors
Tävling:
Matchnummer: 182066031
Samling:11:30
Tufft för P12 mot Sunne
2022-08-13 20:20

Idag var det fotbollens dag på Forsvallen och många av ÅIF:s ungdomslag hade match. P12-laget mötte Sunne i det soliga och väldigt varma vädret

Vi började matchen på ett bra sätt, hade ett fint passningsspel och några bra kombinationsförsök. Sunne, som idag hade mönstrat ett mycket skickligt lag, tog ledningen och spädde sedan på den. Vi försökte kämpa på men det var tufft idag. Den andra perioden vill vi nog helst glömma. Det var tyvärr inte mycket som stämde. Vi kom helt snett, hade svårt med positionerna och det var kämpigt att försöka hänga med i svängarna då ett bra spelande Sunne kom i den ena anfallsvågen efter den andra. Vi hade svårt att freda vårt mål och baklängesmålen trillade in. I den tredje perioden blev det lite bättre spel igen, vi kom upp lite högre i banan och skapade en del lägen. Matchtempot sjönk i tredje hos båda lagen, sannolikt pga. värmen. Sammanfattningsvis är det bara att ödmjukt lyfta på hatten för Sunne och konstatera att de var bättre än oss idag. Vi kämpar på så gott vi kan men har inte riktigt orken. Starkt av Jan som gör båda våra mål mot Sunne trots att han redan hade en match i benen. Vi får ta nya tag, fortsätta att träna och nöta på det vi vet med oss att vi behöver göra.


<< Tillbaka