SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
Jössfors IK
vs
Åmotfors Idrottsförening
Jössfors IKvsÅmotfors Idrottsförening

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 02 juli, 11:00
Plats:Forshälla
Samling:09:45, Forsvallen
Aktivitetsinfo: P12 match mot Jössefors. Matchen kommer att spelas på JIK-dagen då det är en himla massa andra aktiviteter på Forshälla.

Samling på Forsvallen 9.45 eller på Forshälla 10.00
Trupp:#30 Theo Eriksson
#31 Olof Eriksson
#60 Jan Gustavsson
#61 Harry Damström
#63 Robin Gullqvist
#70 Lucas Fahlstad
#80 Caspian Midtsundstad
#86 Mohammad Dughouz
#87 Wille Eklöf Christiansson
Isak Söderlund
Jössefors borta P12
2022-07-02 15:04

En mycket bra insats mot Jössefors gjorde P12 laget på lördagen.

Vi hade blivit inbjudna till Jössefors för match mot deras P12 på lördagen. Matchen spelades under JIK dagen då det förutom fotboll även var andra aktiviteter runt Forshälla.

 

Vi började matchen bra och tog kommandot från start. Men det var Jössefors som gjorde det första målet då vi missade i kommunikationen i de bakre leden. Efter detta var vi direkt med igen och det dröjde inte länge innan vi hade gjort både 1 och 2 mål. Dessa mål var resultatet av ett mycket bra passningsspel som vi hade hela matchen. Innan första perioden var slut hade ytterligare några mål.

 

Andra och tredje perioderna forsatte vi att rulla bollen fint. Med ett bra passningsspel och många fina avslut höll vi spelet uppe hela matchen. Det som var extra bra idag var det att vi fortsatte med passningsspelet trots att vi ledde med många mål. De flesta av målen som vi gjorde idag var efter bra passningsspel där det mer eller mindre var öppet mål för den som fick sista passningen.

 

Alla spelare ska ha mycket beröm idag, men lite extra till Jan som gjorde en himla massa mål!

 

En riktigt bra avslutning på vårsäsongen så nu ta vi lite ledigt och startar upp igen i början av Augusti.


<< Tillbaka