SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
Säffle SK blå
3 - 8
Åmotfors IF
Säffle SK blå3 - 8Åmotfors IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 13 maj, 14:00
Plats:Tegnér
Tävling:
Matchnummer: 182045007
Samling:11:30, Forsvallen eller Tegner
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Samling 11.30 på Forsvallen eller 13.00 i Säffle vid Tegnér.
Seger mot Säffle
2023-05-13 18:53

P13 laget besökte på lördagen Säffle för match.

Matchen vann man med 8-3 efter en stark insats.

Matchen började dock inte optimalt då Säffle tog ledningen redan efter 3 minuters spel. Bara 4 minuter senare kommer Leo igenom och kvitterar. I den 10 minuten får Säffle ett bra frisparksläge och det utnyttjar dom och leder med 2-1. Efter detta började vi komma igång ordentligt och pressade ner Säffle rejält och till slut kommer kvitteringen genom Lucas. Vi har med oss 2-2 in till första pausen. Vi pratar om att lägga fokus på rätt saker för när vi gör det så går det bra. 
Andra perioden är vår för dagen bästa målmässigt. Espoir gör 2 mål inom loppet av 2 minuter i mitten av perioden. Vi skapade otroligt många lägen och i en sekvens har vi bollen i ribban 2 gången plus att målvakten räddar innan vi skjuter utanför. I slutet av perioden ökar Leo och Lucas på målskörden och vi har med oss 6-3 in till sista perioden.

Vi fortsatte att skapa chanser i den tredje perioden. Dock skulle det dröja tills i sluten då först Leo och sedan Lucas gjorde sina 3:e mål för dagen. Slutresultatet skrevs till 8-3.

Extra kul att se att vi försöker att spela boll och hjälpa varandra. Som nämnt ovan när vi fokuserar p rätt saker då går det bra. 
Innan matchen togs en lagbild av båda lagen, detta för att uppmärksamma Värmlands FF matchmiljöhelg. @varmlandsff


<< Tillbaka