SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
Åmotfors IF
1 - 2
IFK Skoghall blå
Åmotfors IF1 - 2IFK Skoghall blå

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 03 juni, 11:00
Plats:Forsvallen, Åmotfors
Tävling:
Matchnummer: 182045019
Samling:10:00, Forsvallen
Uddamåls förlust mot Skoghall
2023-06-03 18:21

Det blev förlust med 1-2 när Skoghall kom på besök till Forsvallen.

Det blev en jämn tillställning när P13 laget tog sig an Skoghall på lördagen. 

Den första perioden slutade mållöst. Skoghall var det bättre laget och skapade några chanser men vi lyckades freda målet samtliga gånger. I slutet av perioden skapade vi några halvchanser men det var aldrig riktigt farligt.

 

Redan efter 4 minuter i andra perioden tog Skoghall ledningen på en hörna där vi missade lite i markeringen. Efter detta kom vi med mer och mer i matchen och började skapa chanser. Vi fick till några bra anfall men där vi inte orkade få in bollen i mål.

 

Skoghall skulle öka på sin ledning när vi bommade på en utspark och det uppstod ett friläge. Skoghalls spelaren gjorde inget misstag och vi låg under med 2 efter 5 minuter. Efter detta tog vi över matchen allt mer och började skapa chanser. I den 10 minuten fick vi in reduceringen när Theodor höll sig framme och slog in bollen efter en hörna. Vi fortsatte att skapa chanser men tyvärr ville det sig inte idag. 

 

En jämn match där vi var värda minst ett oavgjort resultat men det fick vi inte. Vi tar nya tag och kämpar på. Nästa vecka tränar vi tisdag och torsdag, match mot Årjäng hemma på söndag.


<< Tillbaka

Spelade matcher