Samling:17:30, Forsvallen
Aktivitetsinfo: Samling på Forsvallen 17:30 eller kl 18:00 på Gunnevi
Gedigen insats av P13
2023-06-14 23:20

P13 laget spelade på onsdagskvällen borta mot Gunnarskog. Matchen vanns med 6-3.

Det var en mycket varmt på onsdagskvällen när P13 laget spelade mot Gunnarskog på Gunnevi. Matchen började jämt mellan lagen och det var mycket kamp ute på planen. I den 7:e minuten bommade vi lite i försvaret och en GIK spelare kunde komma fri och sätta bollen i mål. Kvitteringen skulle inte dröja då Oskar kom runt på kanten och hittade Leo med ett fint inlägg, Leo gjorde inget misstag och satte bollen i nät. Efter detta fortsatte vi att spela bra och kom fram till en del chanser. Oskar fick upp farten och kom runt ytterligare en gång, denna gång avslutade han distinkt och vi hade med oss en 2-1 ledning in i paus.

Andra perioden var inte bra från får sida. Vi hade inte många rätt och det blev väldigt mycket sparkande. Passningsspelet från första perioden var som bortblåst. Vi fick panik i många situationer och framförallt hjälpte vi inte varandra som ett lag. Resultatet av detta blev att vi tillät Gunnarskog att göra 2 mål. Båda målen kom till efter att vi tappat bollen lite för enkelt nära straffområdet. Underläge med 1 mål inför sista perioden.

I paus trycktes det på att vi behövde komma igång som ett lag igen, Snacket i paus verkade gjort susen för nu fick vi tag på bollen vi fick igång ett passningsspel och då började vi skapa chanser. I den 9 minuten fick vi en hörna som Mohammad satte dit en tå och det var kvitterat. Detta målet gjorde att vi höjde oss ytterligare. Redan 2 minuter efter kvitteringen dundrade Oskar in sitt andra mål för dagen, ett snyggt skott en bit utifrån som satt där det skulle. 5-3 målet var riktigt snyggt ett bra uppbyggt anfall där Espo fick bollen på högerkanten och slog ett perfekt inlägg som Leo mötte med pannan på bortre stolpen, bollen in i mål utan chans för hemmamålvakten. Leo skulle fullborda sitt hat-trick då han påpassligt var framme och utnyttjade ett missförstånd i hemmaförsvaret.

En väl genomförd match där vi vänder ett underläge efter 2 perioder till seger.

Nu väntar Arvika Cup till helgen och då får vi hoppas att vi har med oss det fina spelet från framförallt den 3:e perioden i dagens match.