SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
Åmotfors IF
1 - 4
Årjängs IF
Åmotfors IF1 - 4Årjängs IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 11 juni, 11:00
Plats:Forsvallen, Åmotfors
Tävling:
Matchnummer: 182045021
Samling:10:00, Forsvallen
Årjäng var lite tyngre
2023-06-11 13:44

Årjängs P13 lag gästade Forsvallen och tog med sig poängen hem. Detta efter att de vunnit dagens match med 4-1.

Det blev en spelmässigt jämn match när Årjäng kom på besök på söndagen. Den första perioden, som blev mållös, skapades inte jätte många lägen för något av lagen. Det vi hade pratat om under veckan träningar fungerade och vi fick stopp på Årjängs djupledsspel. Vi skapade några halvchanser, men det studsade lite emot oss idag.

 

Andra perioden började med att Årjäng tog ledningen i den 3:e minuten. Detta efter att en inspark från dem studsat några gånger och friställt deras forward som kom igenom och satte bollen i mål. Efter detta var vi lite ängsliga en period då vi inte riktigt gick upp på våra spelare. Dock så tog vi över mer och mer ju längre perioden led och ett oavgjort resultat i paus hade inte varit orättvist. 

 

Vi gick taggade ut till den tredje perioden och spelade bra de första minuterna. Med lite mer medstuds så hade vi kunnat kvittera redan i inledningen av denna. Årjäng stack upp och fick en hörna i den 6:e minuten. Denna förvaltades väl och vi låg under med 0-2.  Redan 2 minuter efter 0-2 rensade en Årjängs spelare bollen från mittlinjen och den seglade in i målet.

Efter detta försökte vi trycka upp och skapa chanser, och det gjorde vi. Men det sista lilla saknades för att få bollen i mål. 0-4 kom i stället, detta efter ytterligare en hörna. 
Espo kunde i alla fall reducera med sitt 1-4 mål, där han kom runt fint på kanten och satte bollen i nät.

 

Vi gör en spelmässigt bra match men idag vägde Årjäng lite tyngre och det var det som var skillnaden. Nya tag till veckan då vi kommer att få det hektiskt med både träningar, match och Arvika Cup.


<< Tillbaka