SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
IK Arvika Fotboll röd
4 - 2
Åmotfors IF
IK Arvika Fotboll röd4 - 2Åmotfors IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 06 augusti, 13:00
Plats:IP Vik
Tävling:
Matchnummer: 182045031
Samling:11:30, Forsvallen
Aktivitetsinfo: Samlining 11.30 på Forsvallen
12.00 på Vik i Arvika
Kom ihåg matchkläder
Förlust mot Arvika
2023-08-06 17:08

P13 laget åkte till Arvika för höstens första match. Arvika var idag för starka och kunde gå segrande ur kampen. Slutresultatet skrevs till 2-4

Det var omstart i serien för P13 laget när man mötte Arvika på bortaplan under söndagen. Vi statade matchen mycket bra och kunde redan efter 4 minuter ta ledningen. Det var Leo som tog tillvara på Lucas inlägg och satte bollen i mål. Leo skulle utöka ledningen till 2-0 i den 8 minuten. Detta efter att han dribblat sig fram till ett läge och satt bollen i nät. Ju längre perioden led kom Arvika in mer och mer i matchen. Men vi hade 2-0 med oss in till pausen.

 

I den andra perioden kom Arvika ut och började spela mer fysiskt. Detta vann de mycket på och vi blev lite rädda när de tryckte på. Reduceringen kom efter 8 minuter då vi gick bort oss lite i försvaret och ett friläge utnyttjades. I den 13 minuten hade Harry ett bra läge som målvakten räddade. i det efterföljande anfallet tappade vi våra positioner och en Arvika spelare kunde löpa från egen planhalva och dundra in 2-2 målet. I slutet av perioden slarvade vi när vi hade fått en inspark, detta utnyttjade Arvika och kunde sätta 2-3 precis innan paus.

 

Arvika fortsatte att spela fysiskt även i den 3:e perioden och vi kom lite på mellanhand hela tiden. Vi vågade inte riktigt gå in i duellerna och det gjorde att vi inte riktigt kom fram till lägen som vi skulle behöva. Farligaste läget som vi skapade var en frispark som Espo sköt i stolpen. Arvika gjorde 2-4 i mitten av tredje perioden. vi skapade några halvchanser men inge fler mål. Arvika skapade en riktigt farlig chans men Olof gjorde en kanonräddning på det läget.

 

Summerar vi matchen var det helt enkelt att när Arvika fick igång sitt fysiska spel så blev vi lite rädda. Detta får vi ta med oss framöver och träna på, det gör ibland lite ont att spela fotboll. 
Ytterligare en sak som vi inte varit med om i tidigare matcher var både gula och röda kort. 

Men nu är vi gång för höstsäsongen och det är bara att jobba vidare. 


<< Tillbaka