Aktivitetsinfo: Samling på Forsvallen Kl 15.00 eller i Kil på Sannerudsvallen Kl 16.00
Meddela om ni åker direkt.
Har ni plats i bilen skapa gärna en samåkning om någon behöver skjuts.
Förlust för P13 borta mot Kil
2023-05-28 21:03

P13 laget åkte på söndag eftermiddag till Kil för match. Där blev det säsongens första förlust då hemmalaget vann med 8-5.

Matchen började jämt mellan lagen. Det dröjde ända till mitten av perioden innan Lucas hittade nätmaskorna när han gjorde 1-0 till oss. Men den lyckan skulle vara kortvarig då Kil vände tillbaka med 2 snabba mål inom 1 minut. Då var det spelat 16 minuter av matchen.
I den 19 min kvitterad vi genom Julian som fick in bollen i mål. Luckas skulle sedan ge oss ledningen när han gjorde sitt andra och vårt 3:e mål för dagen. Det såg ut som att vi skulle gå till periodvila med en ledning men när Jan täckte ut bollen, och slutade spela, tog Kil spelaren bollen och gjorde mål, Målet godkändes och direkt efter blåste domaren av för vila.

Det var inga glada miner på grabbarna i pausen med tanke på att vi fick målet emot oss.

Andra perioden började med att Kil fick en frispark i bra läge som de utnyttjade genom att sätta bollen i mål. En tung start och det skulle bli ännu jobbigare när både 3-5 och 3-6 kom i mitten av perioden. Vi fortsatt dock att skapa mängder med chanser men bollen vill inte in i målet. Leo fick till en reducering i slutet av perioden och vi hade med oss 4-6 in till sista perioden.

Tredje perioden började bra när Julian gjorde 5-6. Här kändes det som att nu kan vi kanske få med oss ett bra resultat. Vi fortsatte att spela bra och skapade chanser nog för att kunna ha avgjort denna match. Men gör man inte mål på chanserna blir man ofta straffad, och det blev vi när Kil i mitten av perioden gjorde 2 snabba mål och fastställde slutresultatet till 5-8.

VI gör en bra match där vi tyvärr inte lyckas sätta våra chanser. Vi har många bra kombinationer som gör att vi kommer fram i lägen. Det är bara att ta nya tag och köra på.