SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
Åmotfors IF
9 - 2
Klässbols SK
Åmotfors IF9 - 2Klässbols SK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 18 maj, 16:30
Plats:Forsvallen, Åmotfors
Tävling:
Matchnummer: 182045011
Samling:15:30, Forsvallen
Seger mot Klässbol
2023-05-18 20:57

Det blev ytterligare en seger för P13 laget när Klässbol kom på besök till Forsvallen på torsdagen.

Det blev en storseger på torsdagen för P13 laget när man besegrade Klässbol med 9-2. Matchens lirare var Leo som gjorde hela 5 mål.
Matchen började vi lite trevande men efterhand blev det bättre och bättre. I den 16 minuten gjorde Leo sitt första mål för dagen. Strax innan paus kvitterade Klässbol och det var oavgjort, 1-1 inför andra.
Den andra perioden började bra när Jan i den 3:e minuten snabbt uppfattade att målvakten var ur position och snyggt placerade in 2-1 målet. 3-1 gjorde Theodor, kanske lite tursamt, men är man på rätt plats och löper hela vägen så blir det även ”enkla” mål. Strax innan pausen ökade Espo på till 4-1. 
Espo gjorde sitt andra mål för dagen och vårt 5:e i inledningen av den tredje perioden. Efter detta var det Leo show. Innan matchen var slut gjorde han 4 mål, varav ett äkta hat-trick på 6 minuter. 
Ett av målen som Leo gjorde, var precis det vi tränat på under veckan. Då är man nöjd som ledare när man ser att träningen ger resultat.
En bra genomförd match där 1:a och 2:a perioden var riktigt bra både försvar och anfallsmässigt. I den tredje blev det lite långt mellan lagdelarna men det spelade mindre roll.
 
Nästa match spelas söndag 28:e maj då vi reser till Kil.


<< Tillbaka

Spelade matcher