SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
Kila IF
vs
Åmotfors IF
Kila IF vsÅmotfors IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 07 maj, 15:00
Plats:Kilavallen
Tävling:
Matchnummer: 182060003
Samling:13:00, Forsvallen
P12 borta mot Kila
2023-05-07 16:19

P12 laget spelade sin premiär borta mot Kila.

Idag, på söndagen, hade P12-laget säsongspremiär med bortamatch mot Kila IF på en fin gräsplan. Vi började matchen lite trevande och Kila kunde ta ledningen. Vi jobbade oss in i matchen allt mer, spelade upp oss och kunde göra två mål innan första pausen. 

 

I den andra perioden var vi med mer från start. Vi spelade bra, hade ett bra passningsspel, skapade chanser och gjorde även några mål. Den tredje perioden såg ungefär ut som den andra. Vi hade bra kontroll på matchen och kunde göra ytterligare ett par mål.

 

Sammantaget gör vi en bra match. När vi väl kommer igång och får lite fart på benen spelar vi fin fotboll och skapar många bra lägen framåt. Bakåt ser det stabilt ut med ett bra försvarsspel som motståndarna hade svårt att ta sig igenom. Alla spelare gör en fin insats. Lite extra plus till Nicklas som gör fyra mål och till dagens lagkapten Alwin som jobbade föredömligt i försvarsspelet. Även Robin i målet gjorde en bra match.


<< Tillbaka