SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
Årjängs IF
vs
Åmotfors IF
Årjängs IFvsÅmotfors IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 21 maj, 15:00
Plats:Tingevi
Tävling:
Matchnummer: 182060009
Samling:13:10, Forsvallen
Aktivitetsinfo: Samling på Forsvallen 13.10 eller 14.00 på Tingevi i Årjäng.
P12 borta mot Årjäng
2023-05-21 20:59

P12-laget hade idag bortamatch mot Årjäng i ett fint och varmt väder.

Årjäng öppnade matchen blixtrande och tog ledningen redan under den första minuten med matchens första skott på mål. Vi hade det lite jobbigt i den första perioden, svårt att få igång något passningsspel och att ligga i rätt positionerna på planen. Årjäng förde spelet och skapade många lägen men det blev inga fler mål under den första perioden. 

 

I den andra perioden spelade vi upp oss rejält. Vi fick igång passningsspelet bättre, fick lite mer tryck på Årjäng och skapade lägen. Espoir blev fälld strax utanför offensivt straffområde med frispark som följd. Han lade den själv och satte den snyggt i mål. I slutet av perioden fick Årjäng lite turligt in ett ledningsmål. Ställningen var således 1-2 efter två perioder. 

 

Den tredje perioden såg spelmässigt ut ungefär som den andra, båda lagen spelade bra och skapade chanser. Det blev dock Årjäng som gjorde nästa mål. Efter det så tryckte vi på, Lennon sköt ett skott som en av Årjängs utespelare tog med händerna i straffområdet och domaren blåste för straff. Lennon lade straffsparken snyggt i mål och det var reducerat. Vi försöker pressa på för en kvittering men Årjäng sticker upp och får en hörna som de gör mål på. Efter det så försöker vi komma igen på nytt men det varma vädret tog nog ut sin rätt och vi orkade inte riktigt. 

 

Bortsett från den första perioden så gör vi spelmässigt en bra match. Vi hade även några riktigt fina djupledsbollar som vi tyvärr inte hann upp utan de rann ut över kortlinjen. Det kan kanske förklaras av att vi tränar 9 mot 9 på en betydligt större plan än den vi spelade på idag. Hela laget kämpade på bra. Ett extra stort plus till dagens målvakt Robin som gjorde många riktigt fina räddningar.


<< Tillbaka

Spelade matcher