SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
Silleruds IF
vs
Åmotfors IF
Silleruds IFvsÅmotfors IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 11 juni, 17:00
Plats:Övrig plats
Tävling:
Matchnummer: 182060023
Samling:15:00, Forsvallen
Aktivitetsinfo: Samling på Forsvallen i Åmot Kl 15 eller på Forsvallen i Sillerud Kl 16.
Om ni behöver skjuts så skriv det i appen. Och ni som har plats får gärna skriva det.
Äntligen en vinst igen för P12
2023-06-11 20:10

P12 laget for på söndags eftermiddagen till Sillerud för match. Väl där spelades antagligen lagets bästa match för säsongen.

P12 laget besegrade Sillerud med 2-0 på bortaplan. Detta efter en mycket bra genomförd match. 
Vi började matchen mycket bra och skapade chanser redan från start. Det skulle inte dröja länge förrän Oliwer kom i genom och satte bollen i nät. Detta höjde grabbarna som efter detta fortsatte att spela bra. Många fina kombinationer ledde fram till fler lägen som dock inte resulterade. Men i mitten av mitten av första perioden hittade Khaled brorsan Mohammad med en fin passning, och ensam med målvakten gjorde han inget misstag. 2-0 efter första med bud på ytterligare mål.

Andra och tredje perioden blev spelmässigt lika. Vi hade mycket boll och skapade oerhört många målchanser. Men Silleruds målvakt, som spelade mycket bra, stod i vägen för allt som kom inom målramen. Sen hade vi både bollar i både stolpar och ribba, men det ville inte bli några mer mål idag. 
Men samtliga grabbar ska ha en stor eloge i dagens match där alla gör det mycket bra. Vi har ett bra passningsspel och vi skapar lägen hela tiden. Vi pressade ner Sillerud mer eller mindre i deras eget straffområde nästa hela matchen så det är klart att det var trångt att få in bollen. 

Men som skrivet mycket bra jobbat av samtliga idag!

 

Nu kör vi träning på tisdag och torsdag under veckan, sen blir det Arvika Cup till helgen.


<< Tillbaka

Spelade matcher