SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
Åmotfors IF
vs
Mangskog SK
Åmotfors IFvsMangskog SK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 24 september, 11:00
Plats:Forsvallen, Åmotfors
Tävling:
Matchnummer: 182060026
Samling:10:00, Forsvallen
Aktivitetsinfo: Kiosken denna match har
Kiosken öppnas 1 timme för match och stängs när det inte finns fler kunder. Kan man inte så ser man själv till att det kommer någon.
Seger för P12 i säsongsavslutningen.
2023-09-24 14:51

Mangskog stod för motståndet då P12 hade säsongsavslutning. Matchen slutade med en 6-3 seger.

Sista matchen för P12 gänget i spelformen 7 mot 7 spelades mot Mangskog på Forsvallen. 

 

Det var ett taggat gäng som kom till start i matchen. Matchen började jämnt där båda lagen skapade några halvchanser i inledningen. I den 12 minuten skulle vi ta ledningen genom Espo som blev snyggt framspelad av Husain. Mangskog fick en hörna direkt efter och den styrdes tyvärr in i vårt mål. 1-1 stod sig till paus. 

 

Andra perioden var jämn spelmässigt, vi försökte att få igång passningsspelet och när det väl satt skapade vi ett antal chanser. Dock var det Mangskog som skulle ta ledningen då de var först på en retur som stöttes i mål. Oliwer skulle sedan kvittera fint framspelad av Espo. I periodens sista sekunder kunde Husain ge oss ledningen då han satte bollen i mål efter att Oliwer hittat honom i fritt läge. 3-2 inför sista.

 

Tredje perioden Hann knappt börja när Husain och Espo spelade sig igenom Mangskogsförsvaret och Espo satt 4-2. 5-2 målet gjorde Oliwer efter en kontring där han fick en bra pass från Espo, två touch på Oliwer och bollen satt där den skulle. Mangskog reducerade i mitten av perioden men Espo satte spiken i kistan med sitt 3 mål för dagen. 

 

En bra genomförd match av laget, när vi hjälper varandra och släpper bollen i rätt lägen så kommer det både chanser och mål. 

 

Detta var säsongens sista match. Nu kör vi en "träning" på tisdag och sedan har vi en avslutning den 21:e oktober. 


<< Tillbaka

Spelade matcher