Aktivitetsinfo: Glöm inte matchkläderna ni som har dom hemma.
Kiosken har Lucas K och Linus S
Bra match av P12 laget mot Kila
2023-08-12 16:27

Kila gästade oss på lördags förmiddagen för höst premiären. En bra genomförd match av grabbarna ledde till en seger med 9-4

Matchen hann knappt starta innan Oliwer hade gjort 2! mål inom en och en halvminut. Första målet var ett exempel på vad vi har tränat på de senaste veckorna. Husain tog emot bollen och släppte den tillbaka till Espo, han friställde Oliwer på bortre stolpen där han utan problem stötte in ledningsmålet. Vi fortsatte bra hela perioden och innan det var dax för paus hade vi gjort ytterligare 3 mål. Ledning med 5-1 inför den andra perioden.

Andra perioden trodde vi att det skulle gå av sig själv. Det gör det sällan i fotboll och Kila skapade många chanser den första halvan av perioden. Robin i målet gör ett antal kvalificerade räddningar under denna period. Kila lyckas "bara" göra 1 och i slutet av perioden  trycker Espo in 2 mål till oss. 7-2 inför sista perioden.

Tredje perioden startar Oliwer med att göra sitt 3:e mål för dagen. Vi fortsätter att spela bra resterande del av matchen och vårt sista mål för dagen gör Mohammad. Kila gör två snygga mål i sista perioden så slutresultatet skrivs till 9-4.
Målskyttar idag. Espo 4, Oliwer 3, Husain och Mohammad 1 vardera.

Vi ser när vi hjälper varandra och låter bollen göra arbetet så ger det resultat. Idag var det många fina kombinationer som ledde fram till både mål och målchanser. Roligt och se att det vi jobbar med på träningarna ger resultat även på matcherna.

Nu laddar vi för 2 träningar till veckan sen bilr det Matrand Cup till helgen.