SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
Åmotfors IF svart
7 - 2
IFK Sunne Fotboll vit
Åmotfors IF svart7 - 2IFK Sunne Fotboll vit

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 08 juni, 11:00
Plats:Forsvallen
Tävling:
Matchnummer: 182036018
Samling:10:00, Forsvallen
Seger hemma mot Sunne
2024-06-08 19:48

Det blev en seger när Sunne kom på besök under lördagen. Resultatet skrevs till 7-2.

Vi hade ett visst spelmässigt övertag i den första perioden. Men vi saknade skärpan i de sista passningarna för att kunna skapa riktigt bra målchanser. Några halvchanser skapade vi men det blev aldrig riktigt farligt. I periodens sista minut skulle Sunne ta ledningen, detta efter att vi ett flertal gånger misslyckats med att få bort bollen från farligt område. En Sunne spelare fick tag på bollen och sköt från ca 20 m in i mål. 0-1 på tavlan inför andra.

 

Andra perioden hann knappt starta när Olof hittade Lucas med en utspark, Lucas fick tag på bollen och hittade Mikail i bortre delen av straffområdet. Mikail fick kontroll på bollen och satte dit kvitteringen. Efter kvitteringen hade Sunne mycket boll och skapade några chanser. Men mitt i perioden vinner Mikail bollen högt upp i planen och serverar Mohammed D som tar sig förbi sin försvarare och sätter dit 2-1 i den 35 minuten. 2 minuter senare vann Lucas F en duell i straffområdet och fick in bollen i mål. 4-1 målet stod Espo för. Han bröt en Sunne passning vid mittlinjen och började avancera framåt, han gick igenom hela vägen och satte bollen i mål. 

En bra genomförd period och 4-1 på tavlan inför den tredje perioden.

 

Tredje perioden började lite trögt och Sunne pressade ned oss. En reducering kom efter 2 minuter. Efter reduceringen var vi illa ute ett par gånger men vi orkade stå emot Sunne pressen. Istället kunde Mohammed D göra sitt andra mål för dagen fram till 5-2 med ett välriktat skott. Direkt efter målet kom Lucas F igenom men skottet gick över. Han fick en ny chans några minuter senare och då satt bollen där den skulle. Efter 6-2 målet skapades det ytterligare chanser för båda lagen, men målvakterna och målramen stod i vägen för fler mål innan Mohammed D satte sitt tredje för dagen. Harry bröt ett uppspel och hittade Mohammed som avancerade framåt och fick en bra träff och satte bollen i mål.

 

En klar seger där vi kommer mer och mer in i matchen ju längre den går. Målskyttar i matchen var Mohammed D 3, Lucas F 2, Mikail och Espo 1 vardera.

 


<< Tillbaka