SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
Åmotfors IF vit
1 - 4
Årjängs IF 2011
Åmotfors IF vit1 - 4Årjängs IF 2011

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 02 juni, 12:30
Plats:Forsvallen, Åmotfors
Tävling:
Matchnummer: 182039024
Samling:11:30, Forsvallen
Förlust mot Årjäng i gröna serien
2024-06-02 18:48

Det blev förlust med 1-4 när Årjäng kom på besök till Forsvallen på söndagen.

Det var en jämn match där Årjäng utnyttjade sina chanser bäst och kunde avgöra matchen i den andra perioden. Den första perioden och tredje perioden slutade mållösa.

Efter 25 minuters spel var det mållöst där båda lagen hade skapat några chanser men med två bra målvakter blir det inga mål. Vår bästa chans har Oliver som kommer igenom men målvakten räddar avslutet.

I den andra perioden skulle alla matchens mål göras. Årjäng tog ledningen i den 28:e minuten på en frisparks retur där vi gör det bra i första läget men sedan glömmer bort att spelet fortsätter. En Årjängs spelare får en bra träff och bollen letar sig in i mål. I mitten av perioden gör bortalaget ytterligare två mål. Theodor reducerar på straff efter att Oliver blivit knuffad i ryggen. Oliver är sedan mycket nära att reducera ytterligare men målvakten styr bollen strax utanför sin stolpe. Istället gör Årjäng 4-1 innan pausen. Detta sedan vi missat markeringen vid en hörna.

I den tredje perioden skapar vi ytterligare lägen för reduceringar men utan att lyckas. Olof gör även han några svettiga räddningar. Men perioden slutar mållös och matchen vinns av bortalaget med 4-1. 

Samuel och Oliver gjorde idag sina första matcher i 9 mot 9 och gjorde det mycket bra. Vi får ta nya tag för till vecka är det återigen nya matcher, men först en träning på tisdag.


<< Tillbaka