SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
Åmotfors IF vit
6 - 1
Mangskog SK
Åmotfors IF vit6 - 1Mangskog SK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 12 juni, 19:00
Plats:Forsvallen, Åmotfors
Tävling:
Matchnummer: 182039034
Samling:18:00
Seger mot Mangskog
2024-06-13 10:07

Det blev en seger hemma mot Mangskog med 6-1. Detta efter en målexplosion i slutet av den första perioden. 

Det var en målexplosion andra halvan av den första perioden som avgjorde matchen mot Mangskog. Från den 15:e minuten till 25:e gjorde vi 5 mål. Mikail var glödhet och gjorde 4 av målen, det 5:e gjorde Khaled. 

Spelet var bra under stora delar av perioden där vi tog det lugnt och jobbade metodiskt, men även ställde om blixtsnabbt när tillfälle gavs. 

Andra perioden började som den första och vi hade bra kontroll och spelade bra. Samuel skulle göra vårt 6:e mål för dagen då han fick på en bra träff och bollen satt där den skulle. 6-0 målet blev vårt sista för dagen men vi fortsatte att spela bra resten av perioden utan att lyckas göra fler. Mangskogs reducering kom efter en hörna där vi inte lyckades få bort bollen. 

I den tredje perioden skulle det inte bli några mål varken framåt eller bakåt. Chanser saknades dock inte, men målvakten i Mangskog räddade alla försök. 

Totalt sett en bra genomförd match där vi hjälper varandra ute på planen genom att prata med varandra, spela enkelt när det ges tillfälle och att vi var bestämda när vi behövde vara det.


<< Tillbaka