SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
Värmskogs SK
3 - 6
Åmotfors IF vit
Värmskogs SK3 - 6Åmotfors IF vit

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 09 juni, 11:00
Plats:Liljevallen
Tävling:
Matchnummer: 182039029
Samling:09:00, Forsvallen
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Samling klockan 09.00 på Forsvallen eller klockan 10.00 i Värmskog. Meddela var ni dyker upp. Har ni plats i bilen så skapa en körning i appen.
Seger mot Värmskog borta
2024-06-09 15:12

Det blev seger på söndags fm när vi besökte Värmskog för match i den gröna serien. Harry var på mål humör och satte 4 av våra mål i 6-3 segern.

Det skulle dock börja mindre bra för oss då Värmskog gjorde 1-0 redan i matchens första minut. Det sista vi sa innan avspark var att nu är det viktigt att vi är med från start....

Nu blev det inte så och vi fick börja jobba i uppförsbacke. Ju längre perioden led desto bättre blev vi. Chanser saknades inte för en kvittering men vi lyckades inte få till något mål innan perioden var slut. 1-0 till hemmalaget efter en första perioden där vi spelade bra.

 

Andra perioden började vi som den första slutade med att vi tryckte tillbaka Värmskog. Mikail kom igenom och hade, vad vi tyckte, en boll i mål, dock så såg inte domaren detta och Värmskog kunde i anfallet efter öka på till 2-0. Då kändes det inte rättvist då vi spelat bra men inte fått utdelning på våra chanser. Men efter detta hittade Mikail och Harry varandra 3 gånger på nästa samma sätt. Mikail kom runt på kanten och Harry dök upp på bakre och kunde göra ett äkta Hat-Trick på 10 minuter. När vi väl fick igång passningsspelet så kom vi till chanser och vi hade rättvist ledningen inför 3:e. Försvarsmässigt fungerade det också mycket bra där vi inte släppte till jättemånga chanser.

 

När 3:e perioden startade kom en kvittering från Värmskog efter 2 minuter. Tungt då vi hade gjort en så bra andra period. Det skulle dock visa sig snabbt att det bara var en tillfällighet. 3 minuter efter kvitteringen kom Mikail igenom och kunde återigen ge oss ledningen med sitt 4-3 mål. 5-3 målet stod Espo för när vi spelade bollen bra till varandra och han fick skottläge från ca 20 m. Bra träff på bollen och den satt rätt upp i målvaktens vänstra kryss. Harry skull avsluta målskyttet med att göra 6-3 i slutet av matchen. 

En mycket bra genomförd match där vi fortsätter trots att Värmskog ledde med 2 bollar i början av andra perioden. Men idag var vi starka och kunde se till att Värmskog fick sin första förlust för året. 

 


<< Tillbaka