SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
Åmotfors IF vit
2 - 6
Kils AIK FK Vit
Åmotfors IF vit2 - 6Kils AIK FK Vit

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 26 juni, 19:00
Plats:Forsvallen, Åmotfors
Tävling:
Matchnummer: 182039044
Samling:18:00, Forsvallen
Förlust mot Kil
2024-06-26 23:46

Det blev en förlust mot Kils AIK när den sista matchen för våren spelades i den gröna serien. Siffrorna blev 6-2 till borta laget.

Till dagens match hade vi flera spelare som gjorde debut i spel 9 mot 9. Det var spelare från våra P12 lag som var med samt att det var några spelare som varit sjuka och skadade som gjorde comeback. Resultatet till trots så gör vi en bra insats totalt sett. 
Första perioden börjar jämnt men Kil utnyttjar ett kontringsläge efter 5 minuter och sätter ledningsbollen. 2-0 till bortalaget kommer efter att de brutit ett uppspel och snabbt ställt om. Vi blir hårt straffade på våra misstag som Kil utnyttjar till max.

Andra perioden börjar bra för vår del då Oliver kommer igenom och serverar Rahand nästan öppet mål, tyvärr går bollen över. Men redan någon minut efter är det dax igen. Denna gång löper Oliver sig fri och sätter bollen säkert i mål till reducering 1-2 efter 4 minuter av andra. Tyvärr för vår del ska vi straffas hårt när Kil gör 3 mål inom loppet av 5 minuter. Det är små detaljer och några misstag som gör att de kan göra sina mål.

Tungt att ha 1-5 inför sista men vi är absolut inte utspelade.

Tredje perioden startar vi bra och efter 2 minuter får vi en frispark mitt på Kils planhalva. Elliot lägger bollen tillrätta och drar in den i mål. Vi skapar några halvchanser under resten av perioden men inga riktigt heta målchanser. Vi lyckas även hålla Kil borta från farligt område i princip hela perioden. Tyvärr kommer de igenom i matchen sista sekunder och sätter dit slutresultatet 2-6.

 

Men ser vi till hela matchen gör vi en bra insats med tanke på att det var inte jättemånga 9 mot 9 matcher i truppen. Detta ser bra ut inför framtiden. Nu laddar vi för en helg med hela truppen i Malung då vi ska vara med på Skinnarcupen.


<< Tillbaka