SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
Forshaga IF 2011 väst
1 - 1
Åmotfors IF svart
Forshaga IF 2011 väst1 - 1Åmotfors IF svart

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 06 juni, 16:30
Plats:Ängevi IP
Tävling:
Matchnummer: 182036032
Samling:14:15, Forsvallen
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Samling på Forsvallen 14.15 eller i Forshaga på Ängevi klockan 15.30.
Jämnt i Forshaga
2024-06-07 22:58

En jämn tillställning i Forshaga under nationaldagen slutade oavgjort 1-1

Det blev 1 poäng med hem från Forshaga när vi gästade dem på nationaldagen. Matchen spelades på konstgräs och det kändes som att vi inte alls var vana med underlaget. Vi "sparkade" boll första 20 minuterna där vi knappt hade några passningar som gick rätt. Några heta chanser skapade varken vi eller hemmalaget. Men när vi väl satte några passningar i rad så blev det farligt. Lucas hittade fram till Mohammed som kunde göra 1-0 i slutet av första perioden.

Vi gjorde några justeringar till andra perioden där vi ville få upp laget lite högre i planen, men detta funkade inte alls. Forshaga hade mycket boll och hotade oss ett flertal gånger. Ett antal ramträffar hade de innan kvitteringen satt bakom Robin. Vi fick inte alls till det in den andra perioden och det kan ha berott på den starka motvinden.

För i den tredje perioden tog vi över tillställningen och skapade tillräckligt med chanser för att kunna ha avgjort matchen. Dock ville inte bollen in i mål och matchen slutade således oavgjord, 1-1.

Ingen av våra bättre matcher om man ser till hela matchen men sista perioden tar vi med oss bygger vidare på. Ny chans redan på lördag då Sunne kommer på besök. 


<< Tillbaka