SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
Råtorps IK
vs
Åmotfors IF
Råtorps IKvsÅmotfors IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 07 augusti, 14:30
Plats:Råtorpsvallen
Tävling:
Matchnummer: 182075032
Samling:12:30, Forsvallen
Aktivitetsinfo: Samling 12.30 på Forsvallen. 13.45 i Råtorp.
Om ni har plats i bilen skapa en Samåkning i appen. Behöver ni skjuts så kan även detta meddelas i appen.
Referat: Råtorps IK - Åmotfors IF
Tufft för P 11 mot Råtorp
2022-08-08 17:18

Det blev en tuff tillställning för P11 grabbarna borta mot Råtorp. Vi fick en riktig lektion i hur man spelar fotboll.

Denna matchen skulle ha egentligen ha spelats under våren men vi hittade inget datum för att kunna spela den då. Nu blev det höstpremiär lite tidigare än tänkt, och det kanske märktes.

 

Råtorp skulle visas sig vara ett mycket bra lag och spelade ut oss efter noter i den första perioden. Målen trillade in kanske lite väl enkekelt där vi helt enkelt inte var med. Känslan i pausen var att vi fortfarande var kvar i sommaruppehållet.

 

Andra perioden blev det mycket bättre och vi klarade av att skapa lite chanser och även få in två bollar i mål. Robin G och Mohamad var de som såg till att vi fick jubla lite.

 

Tredje blev den jämnaste målmässigt dock utan att vi klarade göra något ytterligare mål. Men vi skapade ett antal chanser som mycket väl kunde resulterat i mål.

 

Råtorp var det klart bästa laget vi mött hittills. Nu vet vi lite mer vad som krävs för att kunna spela bra och göra mål. Bara att ta nya tag och träna på.


<< Tillbaka