SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
Åmotfors IF
1 - 6
IK Arvika Fotboll U
Åmotfors IF1 - 6IK Arvika Fotboll U

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 10 juni, 19:30
Plats:Forsvallen, Åmotfors
Tävling:
Matchnummer: 180162036
Samling:18:15
Tufft mot Arvika
2022-06-12 22:21

Fredagens hemmamatch mot IK Arvika Fotboll blev lika tuff för oss som vi på förhand anade.

 Slutresultatet skrevs till 1-6 (0-2). Arvika mönstrade ett starkt div 6 lag anförda av Lowe Engström från mittfältet. Vi blir omgående påminda om deras snabba spel då redan det redan efter 20 sekunder höll på att bli 0-1. Vi sliter på så gott vi kan och har en period i första då vi lyckas prestera eget spel. Vår bästa chans har Hugo Malmstedt men målvakten räddar. Arvika spelar ett snabbt och fint passningsspel där vi i långa perioder har väldiga problem med deras omställningar men även deras etablerade spel.. I mitten av första försöker vi förändra lite och det blir lite bättre. 0-2 i paus var i underkant.
Vi börjar andra något bättre men är aldrig riktigt nära. 0-3 kommer efter 6-7 minuter. Sen rinner Abbe igenom om blir fälld i straffområdet. Krisse hänger dit 1-3 och ett litet hopp tänds. Men vi orkar inte hålla i det och baklängesmålet kommer 10 minuter efter. Sen rinner det iväg lite och ytterligare två smiter in. Arvika är det överlägset bästa lag vi mött hittills och vi har mycket att ta med oss från denna match framöver.
Dagens rosor till Pontus och Edvin..
Ny match på torsdag då Gunnarskog kommer till Forsvallen.
Christoffer & Björn

<< Tillbaka