SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
Mangskogs SK
1 - 2
Åmotfors IF
Mangskogs SK1 - 2Åmotfors IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 06 maj, 19:00
Plats:Mangvalla
Tävling:
Matchnummer: 180162015
Samling:17:45
Vinst mot Mangskog
2022-05-07 06:33

Dags för årets andra bortamatch och denna gång  stod Mangskog för motståndet. Vi vinner rättvist med 1-2 (0-0).

Vi inleder lite trevande första 10, men sen är det inget snack om vilket lag som har grepp om matchen. Abbe har ett gyllene läge att ge oss ledningen efter kvarten spelad men bollen rullar bredvid, Tim har en rykande frispark och Colin är nära att curla in den på bortre. Vi har ett fint passningsspel och flera gånger så sågar vi oss igenom. Mycket stabil första halvlek och 0-0 var i underkant. Vi behåller lugnet i paus och pratar om tålamod och att sätta vår press än tydligare och involvera våra kanter. Andra halvlek är kanske ännu bättre än första från vår sida. Pressen sitter som en smäck där Joel, Edvin, Krisse och Abbe gör ett stort jobb. Vårt mittfält är otroligt följsamma och det är hermetiskt tillslutet tycks det. Krisse gör 0-1 och Abbe 0-2. Full kontroll tycker vi. Så seglar det in en boll som fastnar lite i vinden, Pontus lyckas tippa den i ribban men sen hamnar den i mål 1-2 och spänning sista 15. Vi skapar flera lägen att göra 1-3 nör de flyttar upp men det slutar 1-2 och vi tar med oss 3 fina poäng hem. 

Vi gör en väldigt fin insats och hela laget ska ha beröm. Vi är väldigt tajta och fölsamma i vår press, samtidigt som vi inte viker en centimeter i duellerna ända från forwards och ner. Extra beröm till vårt innermittfält.

Theo Karlsson ska två rosor idag. Man of the match!! 

Nästa match är på Forsvallen nu på fredag kl 19:00 när IFK Velen kommer på besök.

Cristoffer och Björn


<< Tillbaka