SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
Åmotfors IF
1 - 3
IFK Sunne Fotboll U
Åmotfors IF1 - 3IFK Sunne Fotboll U

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 03 juni, 19:00
Plats:Forsvallen, Åmotfors
Tävling:
Matchnummer: 180162033
Samling:17:45
Hem
Förlust mot Sunne
2022-06-04 08:53, Hem

ÅIF-Sunne 1-3 (0-2).
Det blev en sur förlust i dagens hemmamatch mot Sunne U. 

Vi börjar matchen bra och det är stor skillnad i inställning från förra matchen. Vi vaskar fram några farligheter, men så tappar vi boll strax utanför eget straffområde och på friläget gör Sunne 0-1. Vi har mycket boll första halvtimmen och ska i ärlighetens namn både kvittera och ta ledningen på de chanser vi har. En kalldusch kommer på ytterligare ett friläge där hela Forsvallen skriker ”offside” men målet godkänns. Strax därefter så drar deras målvakt ner Abbe utan att vi får straffspark. Vi går till pausvila med en något förhöjd puls och känner oss förfördelade…
Men med de chanser vi skapar och spelet vi presterar så känns det fortfarande möjligt att vända detta. Direkt i inledningen av andra så kapas Krisse i straffområdet och nu har mannen med pipan inget val än att blåsa och peka på straffpunkten. Krisse sätter 1-2 i 46:e och nu har vi häng. Men vi orkar i en väldigt tilltrasslad situation ge bort Sunnes tredje mål. Sista halvtimmen skapar vi nog 6-7 riktigt bra lägen till att göra mål, men det ville sig inte.
Vi är trotts detta väldigt nöjda med insatsen vi gör idag och ibland blir det inte mål om det så vore mål längst hela kortlinjen. Men de kommer om vi fortsätter att göra jobbet och skapar dessa lägen. Sunne är bra, så vi tar med oss mycket framöver från denna match.
Dagens ros till Kristoffer Adolfsson som skapar många lägen och är ett ständigt hot runt straffområdet.
 
//Christoffer & Björn

<< Tillbaka