Matchnummer: 180163001
Samling:15:45
Seger i premiären
2023-05-01 20:49

Det blev en 4-0 seger i div 6 premiären för herrlaget när man mötte Slottsbron på konstgräset i Charlottenberg.

ÅIF-Slottsbron 4-0 (3-0)
Vi var lite spända som sig bör inför seriepremiären. Vi startar omgående med bra energi och det går inte mer än 2 minuter innan Tim frispelar Abbe som behärskat rullar in ledningsmålet. Efter det så skapar vi några halvchanser innan Krisse gör sitt första med en patenterad högertoffla. Vi fortsätter med en väldigt fin press och när Krisse hänger dit sitt andra med en superslägga så spikas halvtidsresultatet 3-0. Vi gör en väldigt bra första halvlek och spelet, pressen och energin vi bjuder på bådar gott.

Andra halvlek blir mer hafsig, sämre tempo men vi försvarar oss bra och motståndarna skapar inte så jättemycket. Vi stänger matchen med 4-0 när Abbe spelar fram Krisse till ett hattrick. En välförtjänt Seger och tre sköna premiärpoäng. Beröm till samtliga för vår först halvlek och sättet som vi försvarar oss på när spelet knakar i inledningen av andra halvlek.

Nyförvärvet från Dalarna instiftade pris till matchens lirare och det blev tremålsskytten som ni ser iförd brandmanshjälm.