SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
Åmotfors IF
3 - 1
Eskilsäters IF
Åmotfors IF3 - 1Eskilsäters IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 12 maj, 19:00
Plats:Forsvallen, Åmotfors
Tävling:
Matchnummer: 180163012
Samling:17:45
Kaffe kaka tredje raka..
2023-05-12 20:57
Matchens lirare, Joel Kristiansson

Hemmapremiär och seger på en soldränkt Forsvallen. 

Vi kommer ut bra och har bra possitioner direkt. Efter tio minuter har vi spelat oss fram i banan och motståndarna är parkerade utanför straffområdet. Lägen skapas, Abbe är fri, rundar målvakten och halkar, fina inlägg som vi inte riktigt når, Joel river upp högerkanten på ett väldigt bra sätt, skott strax utanför men i en tilltrasslad situation så stöter Arre rättvist  in 1-0 efter halvtimmen spelad. 

 

Andra halvlek ser likadan ut, vi har mest boll och 2-0 kommer på straff genom Krisse som säker skytt. Matchen ser ut att lägga sig och vi är trygga med en ledning inför avslutande kvarten. Då får Tim ett skott i ryggen, domaren blåser straff och ger ett direkt rött!!!. Kvitterat 2-1. Nu blir det rörigt för oss och vi vaskar om lite i laget. Lösningen blir en kontring där Krisse rivs ner och ny straff. Slutresultatet spikas till 3-1.

 

Sammanfattningen är en bra genomförd match med bud på större siffror än det till slut blev.

 

Christoffer och Björn 


<< Tillbaka