SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
Kils AIK
1 - 1
Åmotfors IF
Kils AIK1 - 1Åmotfors IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 10 maj, 19:00
Plats:Sannerudsvallen Konstgräsplan
Tävling:
Matchnummer: 180151025
Samling:16:30, Forsvallen
Första poängen på bortaplan..
2024-05-11 00:38
Theo får vara sheriff..

En fysiskt tufft bortamatch gav 1 poäng med mersmak..

KIL - ÅIF 1-1 (0-0)

I inledningen av matchen har vi mycket boll och möter ett ganska lågt stående motstånd. Vi rullar och försöker att komma igenom utan att skapa mer än några hörnor och frisparkar som vi kunde lyfta in i straffområdet. Motståndarna skapar inga farligheter de heller och halvtidsvila med 0-0.

 

Snacket I paus blir inte långt men det menas att ta lite snabbare beslut innan de orkar samla sig då deras mittbackar är de starkaste korten.

 

Efter fem minuter kommer dock Kils ledningsmål efter en förlupen boll och vi kommer på lite halvdistans och bollen rullas in i öppet mål.

 

Vi repar mod men har nu det tuffaste perioden i matchen. Efter några byten och omplaceringar så orkar vi flytta upp spelet en aning. Abbe löper sig fri i straffområdet, men rycks i tröjan och domaren blåser straff. Colin stegar fram och drar säkert dit kvitteringen med 8 minuter kvar. Nu får vi än mer luft och i 92:a är vi en stolpträff från segern. Edvin gör ett jättejobb, vinner bollen och skjuter, men målvakten får en finger på den och styr den I stolpen. Det är det sista som händer i matchen och 1 poäng på bortaplan tar vi med oss vilken dag i veckan som helst. Första bortapoängen i div 5 satt fint.

 

Beröm till alla för det vi investerar i matchen, vi viker inte ner oss trots väldigt fysiskt spel som i mina ögon borde renderar i fler ostskivor men även ett rött när Joel kapas rejält.. 

 

Tack för idag !!


<< Tillbaka