SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
Åmotfors IF
1 - 3
Rottneros IK
Åmotfors IF1 - 3Rottneros IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 02 maj, 19:00
Plats:Forsvallen, Åmotfors
Tävling:
Matchnummer: 180151020
Samling:17:45
Trots förlust, bästa 65..
2024-05-02 22:32

En första halvlek som sprudlade och borde gett oss mer..

ÅiF-Rottneros 1-3 (0-0)

Vi kommer ut väldigt bra i denna match. Vi ger inte bortalaget en lugn stund och vår press sitter som en smäck. Redan efter 5 minuter har vi haft 2 fina lägen att sträcka nollan. Vi fortsätter att trycka ner motståndarna och under första halvlek har vi nog 5-6 väldigt, väldigt bra målchanser från nära håll. Men 0-0 efter halva matchen.

 

Snacket I vilan handlar om att det är 45 kvar och att vi ska fortsätta på den inslagna vägen.

 

Knappt hinner andra halvlek starta inna Oskar Karlsson lossar stora vänsterkanonen och ledning 1-0 efter 55 spelade. Edvin gör även 2-0 strax efter, men offsideflaggan är uppe..Här händer det något med oss och vi blir något stirriga och tappar det fina spel vi haft och det blir mycket kamp och stress. Rottneros trycker på och på frispark så drar de in kvitteringen 1-1 med 25 minuter kvar att spela. Vi känner väl att detta trots kvitteringen är våran match. Sedan blir det en kraftig kollision i straffområdet mellan vår målvakt och deras forward. Efter mycket diskussioner mellan domaren och assisterande så tilldöms Rottneros straff. (Vi hoppas att motståndaren är okej) 1-2 på straff. Men ändå 15 minuter kvar att jobba på, men bortalaget kontrar in 1-3 och det blir slutresultatet.

 

Vi tar med oss första 65 och det gäller att hålla uppe tempot i 90, och det kommer närmare och närmare. Spelet i första halvlek och inledningen av andra är det klart bästa vi presterat hittills. Sen får vi se om det blir något efterspel då det uppdagades av matchkontrollant att bortalaget spelat med fel nummer på ryggen på en av målskyttarna..


<< Tillbaka