SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
Deje IK
2 - 1
Åmotfors IF
Deje IK2 - 1Åmotfors IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 24 maj, 19:00
Plats:Älvkroksvallen A-plan
Tävling:
Matchnummer: 180151039
Samling:16:15, Forsvallen
Bollen är rund...
2024-05-24 23:39
Tabellen just nu

Efter 1-1 I halvtid så har vi ett massivt övertag första 25 i andra..

Deje-ÅIF 2-1 (1-1)

En relativt tempofattig första halvlek där det är slarv med passningar både här och där. Deje gör 1-0 i efterspelet av en hörna som vi får bort, men när bollen kommer in i retur så tappar vi markeringen och Pontusr chanslös på en styrning från nära håll. Vår kvittering kommer ganska snart när deras mittback (motståndarnas överlägset bäste spelare) gör enda misstaget på hela matchen, Joel snappar upp bollen och med en utsida så hänger han dit kvitteringen. Vi har nått läge till men det har även Deje. Således 1-1 I paus.

 

Inga ändringar förutom att vi vill ha mer löp i deras backlinje..

 

Första 25 i andra är vår bästa period och vi sköljer över motståndarna och det är på håret flera gånger att vi får både frilägen och andra målchanser. Men målen uteblir och Deje får upp fler bollar. På en sådan gör de 2-1 efter en fin solopredtation.

 

Surt sa räven... men vi får tugga i oss detta och utveckla vårt spel. Finns egentligen inget att anmärka på i spelet förutom att vi behöver fylla på mer i sista avgörande skeden.

 

Nästa helg tar vi nya tag...


<< Tillbaka